TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

XIAME DÉGAS & TROPA JAM DAYS 2018

37427731_924999927672003_4763642670029471744_o.jpg

XIAME DÉGAS & TROPA
Entré: 100,-kr. / 50,-kr. (studerende)
Billet købes ved døren.

En autentisk dosis Brasilien. Drømmen om den tropiske brasilianske varme kan få enhver til at smile og komme i godt humør.

Xiame Dégas & Tropa er en autentisk dosis originale kompositioner i det afro-brasilianske tegn. Livsglæden er tydelig i de originale kompositioner, der gennem melankolske melodier og poetiske tekster bevæger sig i en rytmisk og harmonisk mangfoldighed. Det er musikere, der med efternavnene Agbedoglo, Dégas, Bravo, Due og Sommer taler deres tydelige sprog om et samarbejde på tværs af kulturer.

“Med Tropa har jeg fundet det perfekte hold, der kan udtrykke de tanker, idéer og følelser, der ligger bag mine kompositioner,” siger Xiame Dégas, der er vokset op i en storfamilie, hvor musik og kreativitet har været et naturligt omdrejningspunkt for familiens identitet. Musikken er på samme tid iørefaldende, genkendelig, overraskende og nyskabende. Visionen bag dette event er at tænde den indre glød og motivation for livets mirakler med musik, dans og fællesskab.

Lineup: Xiame Dégas (voc/g), Balalli Dégas (perc), Julie Dégas (voc/perc), Magnus La Cour Bravo (el-b), Simon Sommer (t-sax), Jonas Due (trp), Johanna Agbedoglo (voc/perc) Jesper Eg (Tr)