TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

BYEN TALER SPOKEN WORD 2018

37204388_1827766677304318_8411899865344245760_n.jpg

Det kreative kollektiv BYEN TALER præsenterer koncert og poesi med fokus på det urbane liv i vores hastigt voksende by, når trioen Blå Tone og poetry slammer Sara Rahmeh gæster Spoken18’. I samarbejde med Byens Højskole.

Blå Tone serverer deres eget originale, billedskabende og stemningsmættende univers af ny forunderlig musik, der går lige i hjertet. I pianisten og komponisten Peter Skummes trio Blå Tone bevæger musikken sig i et frodigt grænseoverskridende univers fra smukke, melodiske og lyriske stykker til det mere rå og kantede, hvor elementer fra den klassiske og rytmiske musik ustandseligt fusionerer og krydser klinger.
Sangerinden Anita Lykkegårds varme, besnærende og vidtspændende stemme og Nana Pi Aabo Larsens bløde saxofonspil flyder let og raffineret rundt i musikkens blå tone, der både byder på eftertænksomhed og sprælsk overskud. Sarah Rahmeh er en poet fra Syrien og en af Københavns top-poetry slammere. Hendes digte forholder sig til menneskelige relationer og kærlighed i storbyen.

Projektet BYEN TALER handler om at sætte fokus på de hastigt voksende byer i Danmark gennem kunsten. BYEN TALER har allerede afholdt flere arrangementer med poetry slam, musik og beatpoesi. Som regel afholdes arrangementerne på musikstudiet Akuja i Odense, hvor kunstnere får lov til at præsentere deres værker. Under Spoken18’ er BYEN TALER dog rykket ind i TEATER95b’s hyggelige rammer. Præsenteres i samarbejde med Byens Højskole.

Entré:
Dør: 60kr,- // Studerende: 50kr,-

Billetter