TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

BAROQUE'N'RAP

35963691_1802155756532077_2666974210332557312_n.jpg

På Spoken18’ kan du opleve et unikt koncertmatch, når barokmusik fra Via Artis Konsort møder rapperen Pelle Møllers stærke tekster og rytmiske frasering.

Hiphop og klassisk ses ikke så ofte i kombination, men både 400 år gammel barokmusik og moderne rap er baseret på improvisatoriske tilgange. Musikalsk er begge genrer baseret på et stærkt rytmisk groove, og med rappen tilføjes ordene som et nyt bærende fortælleelement, så genrerne smelter sammen i et anderledes og helt særligt musikalsk udtryk, du med garanti aldrig har oplevet før.
Vil du høre, hvordan det lyder, når det talte ord folder sig ud i rytmisk samspil med cembalo, klassisk sang og strygere, skal du tage til Baroque ‘n’ rap. 

Rapperen Pelle Møller har udgivet musik siden 2011 under eget navn og som en del af rapgruppen Parlør. Han er en del af det politiske satirefreakshow RapAvisen og deltog i 2015 i freestylekonkurrencen MC’s Fight Night, hvor han nåede helt til semifinalen. I dag er han pensioneret fra voksenmobning og freestyler på andre måder, når han laver rapreferater til konferencer eller optræder med freestylelegender som Klaskefar, Kejser A eller Ham den Lange.

Ad hoc barokorkestret er samlet af Via Artis Konsort, et international ensemble af professionelle musikere der eksperimenterer i krydsfeltet mellem klassisk, kunst- og verdensmusik. De har siden etableringen i 2006 opført mere end 400 koncerter og musikdramatiske forestillinger i Skandinavien, Spanien og Latinamerika, heriblandt den sted-specifikke 'Hesbjerg revisited 'under den fynske Mod.Strøm-festival i 2017.

Medvirkende er:
Tekster, rap: Pelle Møller
Sopran: Anna Maria Antonius Wierød

Akkompagneret af et ad hoc-ensemble bestående af:
Viola da gamba: Mogens Rasmussen
Cembalo: Poul Udbye Pock-Steen
Beats, lydskaber og lydmix: Patricio Pock-Steen Fraile

Komposition: Poul Udbye Pock-Steen
Video: Grow Productions
Producent: Anne Mai Slot Vilmann

Baroque 'N' Rap @spoken18 er produceret af Via Artis Konsort
Baroque'n'rap koncerten er en del projektet BRO. BRO er støttet af Statens Kunstfond og Kulturkontakten Odense(Odense Kommune).

#Spoken18
#kunstgørenforskel

Entré:
Forsalg: 90kr,- // Dør: 120kr,-
Studerende: 
Forsalg: 60kr,- // Dør: 90kr,-

Billetter