TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

Copy of Vores H.C.Andersen - Carl Erik Lundgaard & Jens Peter Madsen SPOKEN WORD 2018

35026801_2221802321178224_3444655825426055168_o-1.jpg

Vores H.C. Andersen - en musikalsk historie om at have store ører, 
vågne øjne og en livlig fantasi.
Fortællerne, Jens Peter Madsen og Carl Erik Lundgaard inviterer publikum med på en personlig opdagelsesrejse i H.C. Andersens omfangsrige værk af eventyr, sange og personlige historier. Forestillingen ”Vores H.C. Andersen” foregår i et univers af fantasifulde erindringer og genfortællinger af de sange og eventyr som H.C. Andersen skrev, og som har sat sig varige spor i fortællernes eget liv. 
Opføres med støtte fra H.C. Andersen Festivals og i samarbejde med Teater95B og Spoken Word Festival, Odense

H.C Andersen skrev sine mange eventyr, romaner, digte og sange og blev en verdensberømt forfatter. Hans forfatterskab rummer en tidløshed, en magi og en betydning, som har bragt dem ud i den fjerneste afkroge af verden. Men folkets fortællere, gøglere, skuespillere, tosser og håndværkere, som H.C. Andersen selv oplevede i sin barndom i Odense, inspirerede hans fantasi og leg samt hans senere forfatterskab. Han lyttede med store ører, så med vågne øjne og dyrkede den livlige fantasi. Han spillede teater, tegnede, klippede og fortalte sine egne historier til hvem der ville høre. Mange trak på smilebåndet, nogle hånede ham og kaldte ham gal, når han fortalte om sig selv, sin herkomst og sine fremtidsdrømme. Men den indlevelse og ægthed, som han udlevede i sine historier, gjorde stort indtryk på mange af datidens folk, også de som fandt ham frygtelig naiv og udannet. H.C. Andersen forandrede sit liv gennem historiefortælling, og han er et levende eksempel for alle de børn og unge, som har store ører, åbne øjne og en livlig fantasi. Sådan forstår Jens Peter Madsen og Carl Erik Lundgaard baggrunden for H.C. Andersens mesterværk og de digter frejdigt løs i de spor fra fortælling, sang og oplæsning som H.C. Andersen tekster har sat i deres egne barndomserindringer.

Biletter

Earlier Event: August 22
BAROQUE'N'RAP
Later Event: August 25
BYEN TALER SPOKEN WORD 2018