TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

MUSICALAFTEN - OPEN STAGE

IMG_0458.jpg

Karaoke er sjovt, men musicalkaraoke er endnu sjovere. Derfor inviterer Keep it Simple sammen med TEATER95b til en musicalaften, hvor du kan komme og synge en hvilken som helst musicalsang du har lyst til. 

Det kan være en sang du har planer om at synge til en audition eller bare en sang som du godt kan lide. 

Ved klaveret har vi den fantastiske Kasper Skytte. Kasper har været pianist og kapelmester på et utal af musicals herhjemme, men han har også haft en afstikker til London, hvor han sad ved tangenterne på Les Misérables på Palace Theatre. Kasper er en rigtig dygtig pianist, men kan ikke spille alt udenad, så husk noderne, hvis du vil synge en sang.

Hvis du ikke selv er den store sanger, men bare godt kan lide musicalsange, så er du mere end velkommen til at dukke op. Vi åbner dørene kl. 19.00 – og her åbner baren også – og så er det ellers bare med at komme og skrive sig på sanglisten.Det koster 50 kr. at komme ind og man kan købe billet i døren, men da vi kun har begrænsede pladser, så kan du sikre dig en plads ved at købe billet her:

BILLETTER

Earlier Event: February 8
RUBEN SØLTOFT: WORK IN PROGRESS
Later Event: March 14
ODENSE LYRIK 18