TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

Gin Smagning - En aften fyldt med lækker Gin!

Smagningen er UDSOLGT! Send mail på info@godevine.dk for venteliste.

Skærmbillede 2018-02-11 kl. 13.52.22.png

Gin-tsunamien fortsætter med at skylle ind over Danmark, og det vælter ind med en masse fantastiske gins. Førhen var der Gordon, Bombay og Tanqueray, men i dag har vi gins fra alle verdens kroge; Japan, Australien, USA - ja selv Danmark. Gin smager ikke længere bare af enebær. Der anvendes at hav af smagsgivende ingredienser, som hver især bidrager til kompleksitet i duft og smag. Uanset om du har reddet på bølgen længe eller først lige er gået på opdagelse i ginnens verden, så vil vores kommende ginsmagning være interessant for dig!

Torsdag d. 22 marts får vi besøg af Dennis Nielsen fra Sprit & Co., som er en af Danmarks førende ginimportører. Sammen skal vi smage en stribe forskellige gins, både i sin naturlige form, men også i kombination med forskellige mixers og garnish. Du vil derfor ikke blot smage en masse gode gins, men også lære en masse nye tricks og ideer til, hvordan de forskellige gins kan bruges i praksis.

Se hele programmet herunder:

  • Geranium Gin
  • Old English Gin
  • Bathtub Gin
  • Kew Navy Gin
  • KI NO BI Gin
  • Bathtub Sloe Gin m.f.
  • Mixers fra Copenhagen Sodas

Der er begrænset antal pladser til smagningen, og pladserne sælges efter ”først til mølle”. Billetter kan ikke refunderes, heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage. Vi tager forbehold for eventuelle programændringer. 

 

Earlier Event: March 18
ODENSE LYRIK 18
Later Event: March 28
MARTIN CASTOR