TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

MIKKEL RASK - HVAD FATTER GØR

Rask_Plakat.jpg

Mikkel Rask er kendt som en af de skarpeste komikere i branchen. Han har vundet titel som danmarksmester i stand-up og været nomineret til ZULU Comedy Galla Talentprisen. Han har i flere år brilleret til Comedy Aid, og nu træder han så endelig frem i sit første one-man-show.

 

Mikkel siger selv: ”Mit første show skal introducere mig både som komiker og menneske. Derfor vil jeg dele ud af meget personligt stof som min fars død og tanker om selv at blive far, men på klassisk stand-up-manér med masser af jokes.”Man siger, at æblet ikke falder langt fra stammen, men Mikkel Rask føler sig som et æble, der er faldet ret langt fra sin far... og muligvis er ved at rådne.Hvis du har en far, eller har haft, eller kender én der på et tidspunkt har passeret én der kunne ligne en far på gaden... så er dette showet for dig!

BILLETTER

Earlier Event: September 28
COMEDY NIGHT
Later Event: October 5
UHA IMPROCOMEDY