TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

KORKONCERT - PARTOUT/TIMBRE/THE PITCHERS

Plakat_A.jpg

Korkoncerter hvor 3 fede kor synger for og med hinanden!
Ideen er, at The Pitchers inviterer andre kor de synes er fede, til en aften i korsangens navn.
Mange genre vil blive repræsenteret disse aftener.
Bemærk at det er 2 datoer med forskellige kor medvirkende på de pågældende aftener.

Partout - er 6 mand og synger 6 stemmige arrangementer, a capella. Inspireret af The Real Group, Singers og pentatonix kaster gruppen sig ud i alt fra pop til swing, dansk og engelsk.

Timbre - en ny kvindelig vokalgruppe bestående af 5 rytmiske sangere. Ordet Timbre betyder klangfarve og det er netop klangen og sammensmeltningen af sangerindernes individuelle stemmer der er i fokus når gruppen folder sig ud.
A capella gruppen synger sange der betyder noget for gruppens medlemmer, og bevæger sig primært i det rytmiske univers og skræddersyer arrangementerne så de passer præcist til disse sangerinders stemmer 

The Pitchers - aftenens “værter”, vi kommer vidt omkring i stilarter. Et kor der går meget op i klang og sound. Spraglet looks og glade ansigter vil altid være at finde på scenen ud over velklingende, håndplukkede og fede arrangementer.
Aftenen vil deles op i 3 sæt med en lille sceneskifts (og bar)-pause mellem hvert kor. Arrangementet vil vare ca 2 timer. 
Dørene åbnes kl 19 - koncert start kl 19.30
Entre 120,- Studerende 100,-

Vi glæder os til at få jeres fødder til at tappe med og byde jer indenfor til en anderledes slags koncert med skræddersyede arrangementer, skarpe looks og velklingende stemmer!

BILLETTER

Earlier Event: October 23
JACOB TAARNHØJ TESTSHOW (UDSOLGT)
Later Event: November 8
VICTOR FLYGTER HJEMMEFRA