TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

ROM-SKOLEN: ROMSMAGNING I ODENSE

rom-95b.jpg

Hvad er rom egentlig? Hvor kommer det fra? Hvordan produceres det, og hvorfor smager de forskellige rom som de gør? Få svar på al dette og mere til, når vi inviterer til Rom-skolen Romsmagning med Romhatten.dk.

Vi laver nu en række romsmagninger som vi kalder for ”ROM-SKOLEN” – altså romsmagninger der tager dig tilbage på skolebænken. En skolebænk hvor man skal indtage alkohol, vel at mærke.

Til disse arrangementer vil du blive stopfodret med nyttig rom-information, om alt indenfor rommens verden; romhistorie, romproduktion, markedsføring af rom, regler for romproduktion, tips og tricks til hvordan du nyder din rom optimalt, og hvordan du udvælger den rigtige rom.

Under romsmagningen kommer du til at smage på et bredt udvalg af rom. Rom indenfor flere stilarter og som er lavet ud fra vidt forskellige produktionsmetoder, og fra forskellige steder i verden. Desuden vil du også få en smagsprøve af ægte sukkerrørsmelasse.

Selve romsmagningen har foredragsformat, så det eneste du selv skal gøre er at læne dig tilbage og nyde rommen, præsentationen af de otte forskellige aftapninger samt fortællinger fra Caribien.

Efter smagningen vil man have mulighed for at købe de smagte aftapninger til fordelagtige priser samt en signeret udgave af ”Rombogen – Opdag de gyldne dråber”.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften i rommens tegn.

Earlier Event: December 21
UHA IMPROCOMEDY
Later Event: February 1
UHA IMPROCOMEDY