TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

JOHNNY CASH KONCERTFREDRAG M. DENNIS LYDOM

johnny-95b.jpg

Vi glæder os til at gentage succesen fra sidste år, når vi igen byder Dennis velkommen i huset, med hans spændende Johnny Cash koncertforedrag!

Som publikum kan man se frem til en berigende aften, hvor omgangspunktet bogstaveligt talt er Johnny Cash’ liv og musik. Dennis Lydom spiller og synger simpelthen, essentielle Johnny Cash sange, mellem de spændende fortællinger og anekdoter fra mandens liv. Det betyder ikke blot, at historien bliver fortalt fra ende til anden, men også at musikken tager udgangspunkt i hele Johnny Cash’s karriere fra 1955 frem til efter hans død i 2003. Koncertforedraget varer 80 min. og appellerer til unge såvel som ældre.

Earlier Event: February 1
UHA IMPROCOMEDY
Later Event: February 16
MUSICALQUIZ