TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

FORTÆL ELLER SKRIV - DIN HISTORIE

Spoken Word Festival har inviteret journalist Marie Østergaard Knudsen og fortæller Jens Peter Madsen til at dele ud af deres erfaringer med at fortælle egne og andres erindringer. Og du kan blive klogere på, hvordan du selv kan komme i gang med at skrive eller at fortælle.

Erindringer gør dine livserfaringer tilgængelige for andre. Du kan også selv blive klogere på dit liv. Men hvordan kommer du bag om trivielle gentagelser og fladtrådte anekdoter? Hvordan dykker du ned i dine egne erindringer og finder stof til nye erindringshistorier, som børn, børnebørn og andre vil elske at læse eller høre igen og igen? I anledning af festivalens tema “Historiens År” har vi inviteret to gæster med masser af erfaring i at fortælle livshistorier - den ene på skrift og den anden mundtligt.
Marie Østergaard Knudsen er journalist og har skrevet bogen “Fortæl dit liv - sådan skriver du dine erindringer” udgivet på Gyldendal i 2016.
Jens Peter Madsen er historiefortæller og har skrevet bogen “”Lige ud af hovedet og uden bog – sådan bliver du verdens bedste historiefortæller”, udgivet på Underskoven i 2017

Hvis du også er interesseret i, hvordan du gør din egen historie levende, så kan du med garanti få blod på tanden denne aften!

BILLETTER

Earlier Event: August 23
SAVN & BRAND
Later Event: August 25
UHA