TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

FILMVISNING: KOMDIEAFTEN

Odense Filmværksted laver filmvisninger rundt omkring i Odense, hvor kortfilm bliver kombineret med andre kunstformer. Denne gang er temaet humor, og du kan derfor se sjove kortfilm og en live optræden af Ubudne Gæster.

Ubudne Gæster er en impro-comedy gruppe fra Sjælland. De optræder med en række discipliner, hvor rammerne bliver sat med bud fra publikum. De har bl.a. optrådt til Zulu Comedy Festival 2016, og de er i øjeblikket med i DM i Impro Comedy 2017, hvor de skal stille op til semifinalen den 18. maj.

Efter optrædenen bliver der vist 3 kortfilm, hvor du som seer får et indblik i sammenhængen mellem symfoniorkester og torsk, to kvinder i en utænkelig akavet situation og en kok, der mister sin chance, da han går glip af hummerkonkurrencen.

Blandt skuespillerne er Roland Møller, Rudi Køhnke og Kidd. Filmene der vises er ”Helleflynder” af Jesper Quistgaard, ”Kom og Dansa” af Andrias Høgenni og ”For det fælles bedste” af Lisa Svelmøe. 

BILLETTER købes i døren. Pris 40kr

Døren åbner kl 19:00

Earlier Event: May 10
SPECIALKLASSEN
Later Event: June 8
UHA