TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

ANEKDOTER

Plakat.jpg

Vi er vant til at se musicals på en stor scene med en kæmpe scenografi og overdådige kostumer men med musicalkoncerten Anekdoter går foreningen Keep it Simple i den stik modsatte retning.

Anekdoter er en musicalkoncert med otte af de dygtigste amatørskuespillere i Odense. Det er en forestilling, hvor de medvirkende selv har været med til at skabe det endelige produkt, der består af en række sange fra det moderne musical-repertoire, der bliver bundet sammen af små historier. 

I stedet for de store optrin, så bliver der i Anekdoter kræset for den gode historie og ikke mindst den lækre lyd, mens alt det overflødige er skåret fra.

Det er foreningen Keep it Simple, der står bag projektet, der er støttet af Odense Kommune. Det er anden gang Keep it Simple laver en musicalkoncert. Første gang var i efteråret 2015, hvor vi spillede fire koncerter under navnet "En Opgang på Broadway", og nu gentager vi succesen med musicalkoncerten Anekdoter.

Bag musicalkoncerten står Michael Kristensen og Benjamin Jensen. Michael er uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2004 samt certificeret sanger/sanglærer fra Complete Vocal Institute i København. Han har skrevet manuskriptet til ”Anekdoter” og fungerer også som iscenesætter. 

Benjamin er uddannet klassisk fløjtenist fra SDMK i Odense og har været meget aktiv inden for den fynske amatørteaterverden. Han skal ved forestillingen Anekdoter være korinstruktør foruden selv at stå på scenen.

BILLETTER

Earlier Event: November 6
ANEKDOTER
Later Event: November 9
DANGLISH - CONRAD MOLDEN (EXTRA SHOW)