TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

Byen Taler med Naiha Khiljee #Spoken19

spoken-95b.jpg

samarbejde med Byens Højskole og BYEN TALER byder Spoken19 på en aften med stærke poetiske stemmer.

Til denne omgang BYEN TALER præsenteres poesi og lydcollage, når Naiha Khiljee vil optræde med sine stærke tekster. Khiljees kunne ikke holde sin poesi tilbage, da hun under en eksamensperiode hjemme i Danmark hørte om tilstandene i Palæstina fra sit TV. Hun måtte udtrykke sig, og skrev sit første digt på bagsiden af sin opgave. Digtet delte hun heldigvis med sit netværk på Facebook, og fandt ud af, at hun havde fat i noget vigtigt og helt enestående. Hun er en stærk poetisk rollemodel, som vi glæder os til at præsentere i en konstellation, hvor ord og musik forstærker hinanden.

Præsenteres af Byens Højskole og BYEN TALER i samarbejde med Spoken19

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond og Odense Kommune - Odense Musikudvalg.

Billetter

Later Event: August 21
Story Slam #Spoken19