TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

Come Walk With Me + Reverberant Mapping af Marie Thams #Spoken19

spoken-95b.jpg

På Spoken19 opfører Marie Thams de to performances Come Walk With Me og Reverberant Mapping, der afspejler levet erfaring i et samfund drevet af individualistisk, markedsorienteret handling. Med indigneret stemme og fokus på kropslig og kollektiv puls, kalder Thams på sanselig, verdensvendt bevægelse og attitude i hendes på én gang personlige, nærværende og kritiske, dissekerende tekster.

Marie Thams er billedkunstner uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2011 og Goldsmiths College i London i 2009. Thams arbejder research- og kontekstbaseret, og hendes produktioner resulterer ofte i større installationer sammensat af lyd, video og skulpturelle elementer. Tekst og stemme udgør en vigtig rolle i hendes praksis, hvilket kommer til udtryk i lydværker, performance, publikationer mm. Marie Thams er optaget af arbejdskulturens krav til det enkelte individ, ligesom hun i sit arbejde spørger ind til de politiske og kulturelle værdier, der præger vores tid. I værkerne undersøger hun forholdet mellem den biologiske krop og det senkapitalistiske samfunds krav om produktivitet, og tager fat i, hvordan politisk og socialt råderum opleves i dag.

Marie Thams har haft soloudstillinger på adskillige kunsthaller, museer og gallerier rundt omkring i verden, bl.a. på Klink Studios i Barcelona, Holodeck i Oslo og Milestone Institute i Budapest og deltaget i gruppeudstillinger på Arken samt Heartland Festival.

Entré: Pay What You Want