TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

GAMEPLAY MED SPILMINISTERIET

Deltag i en interaktiv talk

Hvordan sikrer du som spiludvikler, at fortællingen i et spil ikke kun bliver sekundær og påklistret? Hvordan gør du historien og personerne essentielle i forhold til de interaktive elementer, så spillet ikke blot bliver tomme kalorier og noget, du hurtigt glemmer?

Folkene fra Spilministeriet giver gennem live-action gameplay på scenen eksempler på, hvilke virkemidler spiludviklere bruger, for at lave en god spilfortælling drevet af interaktive elementer. Vi vil også se eksempler på, hvad der sker når spilleren sætter sig imod disse virkemidler.

Spilministeriet undersøger desuden, hvad en interaktiv fortælling er i moderne spiludvikling, og får besøg af Lars Bonde, Cinematic Director for spilfirmaet UbiSoft i Montreal, der vil byde ind med perspektiver fra spiludviklerens verden.

Earlier Event: September 2
COMPUTERSPIL OG TEGNEFILM
Later Event: September 3
FILMATISERINGER & SPILMATISERINGER