TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

AT SOVE OTTE MÆND PÅ RÆKKE

Talk: Steffen Kabbelgaard fra BetaDwarf om hovedkulds succesiværksætteri

Spildudviklerne BetaDwarf startede for fem år siden deres firma ved at besætte et klasselokale på Aalborg Universitet. De opsagde deres lejligheder, og det lykkedes dem at bo der i syv måneder, indtil de blev fundet og smidt ud.  Tre års hårdt slid i et dynamisk kollektiv ledte til en succes med deres første spil FORCED. BetaDwarf har også lige lanceret FORCED SHOWDOWN og er nu i gang med deres tredje spil. Kom og hør, hvordan det er at starte en kreativ virksomhed uden nogle penge, om at droppe sin uddannelse, for det man tror på, og stil spørgsmål om spil, iværksætteri og dét at begå sig i et kreativt erhverv.

Earlier Event: September 2
MULTIPLATFORM STORYTELLING
Later Event: September 2
PITCH & PLAY