TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

PLAYOFF

PLAYOFF er en af de store overraskelser på årets festival. Over tre hele dage kan du fordybe dig i krydsfeltet mellem spil, animation og film, mellem virtuelt og virkeligt. Spilbranchen vokser lige nu med næsten astronomisk fart, og det samme gør markedet for virtual reality-oplevelser. Film benytter sig af spiluniversets virkemidler – og omvendt. Denne smeltedigel af alt det bedste fra fremtiden kan du opleve på mange måder under OFF16:

I vores Virtual Reality-biograf viser vi VR-oplevelser med det helt rigtige udstyr, og du kan prøve den vilde oplevelse at være en krop i en virtuel verden.

Vi har inviteret nogle af de mest kompetente spilfanatikere, kendte YouTubere og filmdesignere på besøg for at fortælle om interaktive fortællinger og nye medieformer i mødet mellem spil og film.

Spiludviklere fra hele Danmark mødes og udvikler et spil på 48 timer til PLAYOFF GameJam. Og i vores nye konkurrence, Pitch&Play, pitcher otte udvalgte spiludviklingshold hver deres bud på fremtidens spil foran en jury – og vinder måske DKK 15.000.

Du kan lære om, hvordan filmsekvenser i spil bliver til, opleve film, der handler om spil, og høre om både filmatiseringer af spil og spilmatiseringer af film – og alt dette er blot et udsnit.

Grib chancen for at kigge ind i fremtiden, måske gennem et sæt futuristiske briller, til OFFs allerførste PLAYOFF! PLAYOFF går i luften torsdag den 1. september kl. 11 på Teater95B med fest, fantasi og en enkelt forfriskning.

Later Event: September 1
TILBLIVELSEN AF ANGRY BIRDS