TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

HVAD LAVER EN GAMER PÅ YOUTUBE?

Spilministeriet præsenterer Charter McCloskey, Lasse Vestergaard og Casper Harding

Den danske del af YouTube er vokset voldsomt de seneste år, og flere af de mennesker, som laver videoer på platformen -”youtubere”- bliver nu genkendt som stjerner på gaden og skriver autografer til fans. Men hvilken rolle spiller youtuberen i krydsfeltet mellem gaming og film, og hvad er en youtuber i dag? Mange gamere laver YouTube-videoer, hvor de spiller spil, men bruger også i stigende grad spil, som en fortælleplatform til at lave historier og karakterer. I selskab med Charter McCloskey fra sketchshowet TurboModul på TV2 ZULU, samt youtuberne Lasse Vestergaard (tidligere ”Lasse med hatten”) og Casper Harding (”Spørg Casper”) vil Spilministeriet sætte ord på den udvikling, der er sket, og optage en YouTube-video direkte på scenen, hvor publikum har en chance for at være med.

Earlier Event: September 1
ER SPIL DEN NYE, STORE FORTÆLLING?
Later Event: September 1
AT VÆRE EN KROP I VIRTUAL REALITY