TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

ER SPIL DEN NYE, STORE FORTÆLLING?

Dennis Nielsen fortæller om spillets narrativ

Alle spil fortæller en historie. Disse historier bliver bedre i takt med at mediet modnes og teknologien udvikler sig. Mere end nogensinde er spil blevet portaler til alternative universer og dimensioner med levende, pulserende verdener du kan udforske, og komplekse, troværdige personer du kan forelske dig i. Dennis Nielsen, Game Designer hos spiludviklerne KnapNok Games, og Creative Director hos Exploding Cow, giver her en introduktion til de narrative aspekter af moderne spil, og samtidig et dyk ned i det magiske og besværlige ægteskab mellem gameplay og historiefortælling.

Earlier Event: September 1
TILBLIVELSEN AF ANGRY BIRDS
Later Event: September 1
HVAD LAVER EN GAMER PÅ YOUTUBE?