TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

AT VÆRE EN KROP I VIRTUAL REALITY

Hvordan er det pludselig som publikum at træde ind i en film, have en krop og muligheden for at interagere med fortællingen? Hvilke udfordringer stiller det samtidig til filmskaberen, og hvilke muligheder giver det? Producer og medstifter af Makropol Mads Damsbo vil vise et uddrag af VR-oplevelsen Ewa, som han har lavet i samarbejde med Johan Knattrup Jensen. Ewa er en simulation af, hvordan det er at være den 14-årige pige Ewa, og denne VR-oplevelse har høstet mange internationale roser. Mads Damsbo vil desuden dele sin ambition om at lave en VR-spillefilm og de udfordringer, et sådant projekt indebærer.

Earlier Event: September 1
HVAD LAVER EN GAMER PÅ YOUTUBE?
Later Event: September 1
THANK YOU FOR PLAYING