TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

KORTFILM FOR BEGYNDERE MED ELLEN HILLINGSØ

Kunstnerisk profil på OFF15, Ellen Hillingsø, viser skatte fra sidste års festival

I kortfilm er normale fortællebegreber ophævet: alt kan ske – og sker – når spillefilmens faste rammer hives fra hinanden og sættes sammen i komprimerede konstellationer. For selvom kortfilmen per definition er kort, skal man ikke undervurdere, hvor meget den kan nå at fortælle. Ellen Hillingsø samtaler med journalist og tidl. chefredaktør for fynske medier Per Westergård om kortfilmens muligheder, og viser sine personlige favoritter fra festivalen i 2015 – en festival, hvor hun på mange måder selv fik øjnene op for den korte film for første gang: ”Det var en kæmpe oplevelse og glæde for mig at være kunstnerisk profil på OFF15. Det er vildt at sidde i en sækkestol og på et par timer se masser af disse nogle gange meget korte film, der på overraskende og uhyre nuanceret vis beskriver nogle af tilværelsens allerstørste spørgsmål. Kortfilm kan noget. Jeg glæder mig til sammen med Per Westergård at introducere publikum for det bedste af det bedste. Vi vil være åbne for dialog og gi’ den fuld gas med nørderiet. Det bliver fedt. Jeg glæder mig til OFF16!”

Earlier Event: August 31
EN ØJENÅBNER TIL KINA