TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

SKUD FRA HOFTEN - Feat. SPECIALKLASSEN & PER VERS

Spoken Word Festival

ENTRÉ: D: 180 kr. / F: 150 kr.

Spoken Word Festival og Teater 95b præsenterer impro-comedy konceptet “Skud Fra Hoften”. Et unikt improviseret show, hvor du får lov til at bestemme indholdet, fremført af impro comedy gruppen Specialklassen og freestylerapper Per Vers. Ingen ved, hvad det kommer til at handle om, men en ting er sikkert - det bliver et helt unikt show, som ingen nogensinde har set før.

Specialklassen er førende inden for live impro-comedy shows. Det er musikalsk, involverende og fuldstændig på publikums præmisser. Alt, hvad der sker på scenen, improviseres i nuet, og udspringer altid fra publikums idéer.

Per Vers er i år festivalens kunstneriske konsulent, tidligere modtager af Spoken Word Prisen, Modersmål-prisen og Dan Turéel Medaljen. Per Vers er et af de største navne inden for dansk rap. Han er fuldtids-professionel siden årtusindskiftet med næsten 2000 optrædener under bæltet. Fællesnævneren for Pers aktiviteter er en stærk trang til at nytænke sproget og ikke mindst dansk rap. Han er blevet kaldt genrens bedste tekstforfatter, "hvor kun MC Einar og Malk De Koijn kan være med". Ofte improviserende, altid imponerende - og med samme intensitet, om det er på Orange Scene foran 60.000 mennesker, den fulde pakke med sit syv-mands orkester, eller mere intimt på en folkeskole eller gymnasie kun bevæbnet med sin fortælleglæde.

BILLETTER