TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

Ubudne gæster

Ubudne Gæster er en impro-comedy-gruppe bestående af tre ualmindeligt friske fyre fra Roskilde. Gruppen optræder med en perlerække af forskellige improvisationsdiscipliner, som man kender fra impro-comedy-genren. Fælles for alle disciplinerne er, at publikums forslag sætter rammerne – resten opfindes på stedet af de tre hjælpeløse spillere og deres forskruede fantasi!

Det bliver vildt og vanvittigt, men frem for alt underholdende! Så gå ikke glip af chancen for at se tre middelmådigt udseende mænd folde sig ud i improvisationens ædle kunst! Kom og oplev et hav af forrygende scener, lunkne punchlines og… verdens farligste impro-disciplin!

Ubudne Gæster har optrådt adskillige steder rundt om i landet og spiller bl.a. fast på Teater Plays comedy club på Amager.

Ses vi?

BILLETTER

ubudne skabelon.jpg
Earlier Event: April 26
Open Mic
Later Event: May 3
Open Mic