TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

Open Mic.

Lasse Madsen kigger forbi og er vært for en fantastisk Open Mic, hvor publikum får lov at opleve kendte og mindre kendte komikere teste deres materiale af.

Lasse Madsen's imponerende evne inden for improvisation og inddragelse af publikum, gør hvert show helt unikt. Lasse Madsen arbejder ud fra én sætning: ”Det skal være sjovt, og det er min opgave, at folk får det sjovt.”

Til trods for Lasse Madsen's unge alder har han allerede optrådt på zulu comedy festival 2013 i det totalt udsolgte 5-mandsshow ”hvem fuck er vi”, som de gentog i 2014. Han har også skrevet sketches til Radio, Medvirket i Malaco TV-reklamer, været med i radioprogrammet ”Thomas Warberg og venner” og været en af hans ”venner” på Thomas Warberg’s mini comedy tour i 2013.

Entréen er 30 kr. og så får man en gratis øl eller vand.

Dørene åbner kl. 19.30

Har du lyst til at optræde så skriv en besked til Stand-Up i Odense på Facebook.

 

openmic.jpg
Earlier Event: March 31
READY, SET, SWING!
Later Event: April 11
De Uautoriserede humorister