TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

Open Mic. m. Thomas Hartman

Thomas Hartmann er et veletableret navn inden for dansk stand-up. Det er de skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer, der er drivkraften i Thomas’ optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og man skal være vågen for ikke at gå glip af noget. Thomas er et levende bevis på, at man sagtens kan være hård i replikken uden at være grov. De som skulle føle sig ramt af ”de skarpe skud”, er dem, der fortjener det! Thomas’ optræden er præget af professionalisme, og han afpasser altid indhold og levering efter publikum.
Thomas er én af landets mest produktive komikere og har medvirket i Stand-up.dk flere gange end nogen anden.
Thomas Hartmann kunne i foråret 2015 opleves i sit syvende one man show BETAMAX, der blandt andet fik fire stjerner i Berlingske og fem hjerter i Politiken. Og i start 2016 udsendte han showet "Jokebox" digitalt, med sit bedste materiale fra årene i branchen.

Thomas Hartmann kan i efteråret 2016 opleves i 3. omgang af showet "Men's Room", igen sammen med Torben Chris.

Gratis entre.

Dørene åbner kl. 19.00

Har du lyst til at optræde så skriv en besked til Stand-Up i Odense på Facebook.

Earlier Event: April 11
De Uautoriserede humorister
Later Event: April 13
Specialklassen