TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

De Uautoriserede Humorister

De Uautoriserede Humorister, er en impro-comedygruppe bestående af tre piger fra Odense, der med deres urationelle tankegang, bruger publikums ideer til at skabe skæve synsvinkler og uventede former!

Der vil i løbet af en aften blive præsenteret forskellige improvisationsøvelser, hvor Humoristerne bliver udsat for en tur rundt på gulvet. De lover en aften med ømme lattermuskler, improviserede pressemøder, der er intet manuskript eller aftalt spil, og masser af godt selskab!

Gruppen vandt i 2013 1748’s kulturpulje, og har efterfølgende spillet på bl.a. TEATER95b, Skibhus 1748, Odense Teater, Teater Svalegangen, Baggårdsteateret og mange andre steder i landet. Ud over dette deltog Humoristerne sidste år i Scenoskop, Odenses teaterfestival, hvor de der modtog publikumsprisen for bedste forestilling.

Mille Mickleit, Caroline Hahn og Freja Gammelgaard.

KØB BILLETTER