TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

I MEDGANG OG MODGANG

IMG_3859.JPG

I MEDGANG OG MODGANG er en historie om kærlighed, familieliv og seksualitet. Trine tager os med på en følelses- og erkendelsesmæssig rejse, hvor hun fortæller om, hvordan kærligheden mellem hende og hendes mand fandt nye veje. En livsbekræftende beretning, hvor kærligheden i de nære relationer hele tiden er i centrum.

For at få mit eget kærlighedsforhold til at fungere har jeg skullet ryste posen med det, jeg har lært om kærlighed og parforhold. Jeg har måttet se min angst i øjnene og har fundet mit mod frem. Min historie tager udgangspunkt i en dag for ni år siden, hvor min mand fortalte mig en hemmelighed.

Så hvad gør vi, når vi ikke har lyst til det samme - men elsker hinanden og gerne vil være sammen?
Er det nu, vi skal skilles? Er der andre veje, vi to kan gå, og hvorfor har du aldrig sagt det før? Hvad nu med børnene?
Om at lukke trolden ud af æsken og stå med det, der ér. No bullshit. Om tantra og sadomasochisme. Om at gøre nogle indrømmelser og sluge nogle kameler. Og blive fri indeni.

Trine beskriver nogle dilemmaer og valg, som på mange måder er usædvanlige og samtidig genkendelige temaer for de fleste, der er i lange parforhold. Hun fører én systematisk igennem en følelses- og erkendelsesmæssige rejse, som synes unik i kraft af Trines evne til og insisteren på ærlighed, både i det forløb, hun har været igennem og i hendes genfortælling. Således ført helt tæt på Trines oplevelser, tanker, smerte, erkendelser og udvikling forstår man dybden af hendes dilemmaer og valg, som på mange måder er særlige og banebrydende. (
Pia Kirstine Harmsen, psykolog)

BILLETTER 

Earlier Event: October 25
KORKONCERT - PARTOUT/TIMBRE/THE PITCHERS
Later Event: December 5
KNAS I MØLLEN