TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

EN FYSISK & EN PSYKISK

Spoken Word Festival præsenterer Hjalte Rytter og Olav Lundsgaard, to komikere med hver sit handicap, som med skarp humor fortæller om at være anderledes end de fleste. 

Handicap, både fysiske og psykiske, kan ofte være tabubelagte og svære at snakke om for mange mennesker. Men når virkeligheden er, at en stor del af den danske befolkning har erfaring med enten fysiske eller psykiske lidelser, så virker det forkert at vi ikke taler mere om emnet.

Olav har autisme, og Hjalte har en spastisk lammelse i den ene arm, og sammen giver de et helt særligt indblik i tilværelsen som handicappet. Det handler både om, hvordan det har påvirket deres liv, men også i høj grad om hvordan andre har opfattet dem. Olav og Hjaltes selvironiske jokes, personlige livshistorier og skarpe observationer af samfundet vil sætte din lattermuskel på overarbejde og samtidig give dig et særligt indblik i livet som handicappet. Med humoren som redskab viser de på fineste vis hvordan der på trods af en svær start på livet, stadig er håb som voksen.

BILLETTER
 

Earlier Event: June 15
PASSENGERS ONLY: EP RELEASE
Later Event: August 22
GRUMPY OLD MEN