TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

ELISABETH GJERLUFF NIELSEN

”Fortrydelser” – Ikke et foredrag – ikke en koncert, men – et MUSIK-FOREDRAG. Elisabeth Gjerluff Nielsens musikforedrag tager udgangspunkt i den liste FORTRYDELSER, som en australsk sygeplejerske har samlet over sine patienters oftest udtrykte refleksioner på dødslejet . De 5 hyppigst tilbagevendende udsagn; eksempelvis at man fortryder at man fik arbejdet så meget– eller levet så lidt efter egne og ikke andres mål og vurderinger. I musikforedraget indgår både opfordring til kinddans, samt genhør med kendte, såvel som nyere sange, f.eks. “en sømand som dig”, “dronning for en dag” og “sotto voce”. En eftertænksom eftermiddag med en dejlig sangskriver, forfatter og komponist.
OBS! Kaffe og kage indgår i prisen.

BILLETTER

Earlier Event: October 6
UHA
Later Event: October 9
SPECIALKLASSEN