TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

TILBLIVELSEN AF ANGRY BIRDS

Søren Fleng om spil og animerede universer

Tidligt i 2012 besluttede Rovio, firmaet bag det populære Angry Birds-spil, sig for at indtage underholdningsmarkedet. På daværende tidspunkt havde Angry Birds-spillet allerede manifesteret sig som verdens største mobilspil. Men hvordan startede egentlig processen med at transformere et endimensionalt casual game til et univers fyldt med historier og karakterer? Søren Fleng fortæller om arbejdet med at finde ind til kernen i Angry Birds-spillet, om hvilke udfordringer der var, om den kreative proces bag serien, og om, hvilke overvejelser man skal gøre sig, når man skal producere 52 sjove historier med karakterer, der hverken har arme, ben eller talens brug.

Earlier Event: September 1
PLAYOFF
Later Event: September 1
ER SPIL DEN NYE, STORE FORTÆLLING?