TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

Camilla Albers

“Jeg sendte et kassettebånd til Jens Rugsted”

Sangerinde og sangskriver CAMILLA ALBERS udgiver sin debut EP ”Abracadabra”, i dette forår, 2016.
Det kan virke som en sen alder at debutere i, men helt debutant er 42-årige CAMILLA ALBERS nu heller ikke. Hun deltog som 20-årig i TV3´s program STJERNESKUD, hvor hun blev nummer to og ligeledes i 90érne vandt hun en sigleudgivelse ved REMEE, gennem Se og Hørs AMATØR GRANDPRIX. Hun flyttede til København og brugte mange timer i studiet uden at de sammen kunne blive enige om en udgivelse. ”Jeg kunne simpelthen ikke forene mig med den musik jeg skulle synge, så det kunne jeg ikke stå inde for. Så singlen blev droppet!” fortæller CAMILLA ALBERS.
Nu er hun mere klar end nogensinde, til at få sin egen musik ud. EPen er på engelsk og indeholder 4 personlige sange med finurlige, glade, humoristiske tekster om livet og parforholdets facetter. Om at være oppe i alderen og samtidig at skulle leve op til omverdenens og ens egne krav til udseendet. Det er 4 sange skrevet og sunget af CAMILLA ALBERS og lækkert indspillet af garvede musikere som Jens Rugsted, Pete Repete, Henrik Askou og Lars Krarup. Sangene er både med inspiration fra pop, jazz og bossamusikken.  

CAMILLA ALBERS selv bor i Kerteminde, men er vokset op i en lille forstad til Odense. Her startede musikken ved familiens klaver hvor der er komponeret sange og melodier fra, siden ungdomsskoletidens mange bands.
”Jeg er aldrig gået på kompromis med musikken og den fornemmelse jeg havde eller har med den. Det skal bare føles rigtigt helt indefra!”
CAMILLA ALBERS sendte i 90'erne et kassettebånd med egne sange på, til Jens Rugsted, fordi hun elskede de produktioner han var med på og han skrev tilbage, at hvis hun fik en pladekontrakt ville han meget gerne producere musikken. ”Der kom ingen pladekontrakt, men Jens Rugsteds begejstring holdt ved og han spiller derfor med på denne udgivelse. Der er allerede flere sange på vej hjemme ved klaveret, så forhåbentlig holder han ved”, griner hun.

Meld jer til koncerten ved at skrive til Camilla på hendes mail.

Billetpris 100kr

Earlier Event: May 25
UHA!
Later Event: June 2
OPEN MIC. MED LINDA P.