TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

SIMON KVAMM TESTING TESTING /#1

Jeg har skrevet en samling nye sange. Og jeg har tænkt nogle tanker rundt om dem. Måske er sangene gode, måske ikke. Måske er tankerne værd at høre på, måske ikke. Det vil jeg gerne lave en test på og har derfor fået booket et par små spillesteder i første del af 2016.

Normalt indspiller man jo sangene før man spiller live, men jeg har haft lyst til at vende om på rækkefølgen. Dels fordi jeg ser scenen som mit vigtigste sted at udkomme som solist. Og dels fordi jeg tror på sangene bliver bedre af at blive modnet med et publikum siddende overfor mig. Man vil altså høre ufærdige sange, hvilket jeg er ret spændt på, hvordan fungerer. Det gør mig faktisk en kende fugtig i armhulerne!

Jeg har længe barslet med tanken om at sætte mit solo-skib i søen ved siden af de andre skibe, jeg på skift sejler i.

Hvis Nephew er et tankskib og De Eneste To er en katamaran, så er det her min lille enmands-jolle. En jolle, som jeg har lyst til at kunne sejle på tour i, selv når jeg engang bliver gammel. Og nu føler jeg mig altså endelig klar til at stævne ud på den første testsejlads.

Men selvom det hedder solo vil jeg gerne have nogen til at hjælpe med at spise peanuts’ene og drikke øllerne. Jeg medbringer Ham Fra Aalborg og Ham Fra Silkeborg, så der er noget at klappe i takt til.

Grüss Gott — Simon

Køb Billetter

Earlier Event: February 1
UHA
Later Event: February 4
OPEN MIC /#2