TEATER95B

Teater - Musik - Comedy

Back to All Events

Frank Hvam

frank-hvam.jpg

Jeg har tømt notesbøgerne og iPhonen for hele og halve ideer ogtager på en mini stand-up tour rundt på nogle af landets mindste spillesteder for at finde ud af om ideerne kan noget.  Alt er uprøvet og alt er nyt. Noget holder, noget holder IKKE. Hvilket billetprisen også afspejler.
Men hvis jeg skal være helt ærlig, er de aftener tit de sjoveste.

Hvem der gør mig følge på touren er lidt uklart, jeg skal simpelthen lige have ringet og spurgt dem først, men det bliver folkmed noget på hjerte, en rimelig begavelse og en veludviklet humoristisk sans.  Og så skal de selvfølgelig også have noget testet. Nogle er stand-up komikere, andre er ikke.

Vi er 3 mand der skal på, så længden bliver vel omkring 2-2 1/2 time med en pause. Selvfølgelig afhængig af hvor meget folk griner. Men også afhængig af hvor meget komikeren griner af sig selv.

Summa summarum, jeg tror meget på det.

Test aftenerne foregår i en begrænset periode, på nogle af landets mindste scener, så der er kun få pladser.

Køb billetter

Later Event: January 7
OPEN MIC /#1